Po zalogowaniu, w ustawieniach u dołu zaznacz Usuń Konto.

Po usunięciu Twojego Konta, wszystkie dane, które zostały zamieszczone, będą również usunięte z naszego serwera po 24 godzinach.

Chcemy dać narzędzie dla aplikantów, którzy chcą się wyróżnić z tłumu i bez strachu sięgnąć po to czego pragną.

Należy także podkreślić, że proponujemy na naszej stronie stworzenie również tradycyjnego CV za pomocą naszego generatora CV. Po ukończeniu, aplikant będzie mógł wysłać zarówno Video CV jak i standardowe CV to wybranego rekrutera.

Jest to jeden z niewielu portali, który daje możliwość nagrania siebie w sposób bezpieczny i następnie wysłanie aplikacji w sposób profesjonalny. Dołożyliśmy wszelkich starań, żeby Twoje dane były bezpieczne oraz by osoby nieupoważnione nie miały do nich dostępu. Nagrywanie Video CV rożni się tym od nagrania, które możesz sam stworzyć na komórce tym, że Twoje Video CV jest przechowywane na naszym serwerze, dostępne dla Ciebie do wysłania kiedy zechcesz. Po wysłaniu, link pod którym będzie można obejrzeć video CV będzie aktywny tylko przez 7 dni do odczytu dla adresata.

Nie udostępniamy portalu osobom trzecim. Jedynie dostęp do danych ma administrator strony w celu sprawdzenia czy zamieszczone treści nie są sprzeczne z wytycznymi regulaminu.

W sytuacjach, kiedy chcemy wyróżnic sie naszymi umiejętnościami, takimi jak języki, umiejętności interpersonalne, pozytywne nastawienie, które ciężko jest wyrazić pisemnie, Video CV wydaje sie idealnym rozwiązaniem.

Korzystanie z portalu jest bezpłatne.